About Syriinx

jouw doelen achterna gaan

Hey daar, wat een toeval dat ik je hier tref! Als je dit leest, dan is er al 1 ding zeker. We delen dezelfde passie, roleplaying!

Op deze website help ik jou om ook jouw TTRPG dromen achterna te gaan. Don’t just dream it, take a shot at it! Altijd al willen starten, maar geen idee waar? I got your back. Al even in de roleplaying scene, maar geen idee hoe je verder geraakt? Boy, do I have something for you. Jezelf al altijd een professionele roleplayer willen noemen om te kunnen stoefen op familiefeestjes? You’ve come to the right place.

Fantasie echt maken

Ik deel hier mijn prille begin met je, inclusief mijn eerste struikelblokken. Hoe jij die verdere stap zet. Ik belicht wegen die je misschien nog niet zag. Of je nu nieuw bent, of al even in de scene zit, ik hoop je te inspireren, en laten geloven in je eigen kunnen. Als een eenvoudige cosplayer van België het kan, dan kan jij het ook!

About me


Ik ben Astrid Callewaert, maar online ken je mij waarschijnlijk als Syriinx. Cosplayer, roleplayer, voice-actor en LARP-er. Wervende verhalen maken, en anderen hierin meeslepen, dat is al heel lang een passie van me. Toen ontdekte ik de TTRPG hobby, ik had de jackpot gewonnen! Natuurlijk begon ik ook aan de eettafel bij vrienden, gezelliger kon niet. Maar al snel kwam ik in de online TTRPG wereld terecht. Opnemen, streamen, en podcasting. Love on first sight, dat durf ik wel zeggen. Dankzij Corona kreeg ik ineens de kans om met mensen van over heel de wereld te werken. Bij bedrijven en mensen waar ik al jaren naar op keek, verscheen ik ineens op hun Twitch of Youtube channel! Fast forward 2 jaar, en vandaag de dag beoefen ik nog steeds met passie en liefde mijn hobby maar dan op een professioneel niveau.

Zin om er in te vliegen? Bekijk dan zeker mijn roleplaying starter guide! Eerder zin om een kant van roleplayen te ontdekken die je nog niet kende? In deze vlog neem ik je mee larpen!

Scroll to Top
Verified by MonsterInsights